Project

Omschrijving

Residentie Steense Dijk bestaat uit 13 nieuwbouwwoningen in gesloten bebouwing met gemeenschappelijke tuin. Voor alle woningen wordt er een eigen parkeerplaats voorzien. Er zijn ook ettelijke fietsenstallingen.

De residentie is gelegen op een centrale en strategische locatie in Oostende. Het gezellige centrum van Stene Dorp, met zijn pittoreske restaurants en cafeetjes, ligt slechts op een boogscheut verwijderd. In de omgeving vind je ettelijke grootwarenhuizen, scholen, sportaagelegenheden , enz.
De vlotte ontsluiting met zowel openbaar vervoer, fiets als wagen zorgen voor goede verbindingen met andere kuststeden en omliggende gemeenten. De bereikbaarheid van zon, zee en strand zijn overigens een welgekomen extra troef! Dit alles ligt binnen jouw bereik.

De 13 woningen hebben 2 of 3 slaapkamers, ontwikkeld met hoogwaardige materialen. Tevens beschikken ze over leuke, praktische terrassen en eventueel een klein privatief tuintje. Elke woning bevat twee bouwlagen, opgesplitst tussen woon- en slaapfuncties.
Er werd veel aandacht besteed aan de opstelling van de ruimtes en het voorzien van voldoende bergingen en eventuele additionele ruimtes die kunnen dienen als kantoor/extra berging/vestiaire, etc.

Het gehele project wordt geïntegreerd in een nieuw aan te leggen, gemeenschappelijke tuin, voor iedereen toegankelijk. Een plek waar jong en oud kunnen genieten van de rust, het groen en de zon. In de tuin komt eveneens een speeltuin waar de kleinsten onder ons zich kunnen uitleven.

Residentie Steense Dijk mikt op gezinnen die graag een eigen thuis hebben, betaalbaar, met uitstekende bereikbaarheid en toch een buitengevoel willen.

 

Technische afwerking - Lastenboek

Het woonproject wordt gerealiseerd met een team van professionelen waarbij respect, kwaliteit en persoonlijke aanpak centraal staan. 
Alle woningen zullen voldoen aan een E-peil kleiner dan 50 en een K peil kleiner dan 40.
Elke woning wordt technisch afgewerkt volgens de regels van de kunst.
De volledig uitgebreide beschrijving vinden jullie in het technisch lastenboek.

 

De architect staat in voor het opstellen van de plannen, bouwtechnische gegevens en de controle van de werken. Alle wijzigingen die invloed hebben op de bouwvergunning, dienen zijn goedkeuring te dragen. Er wordt de koper een volledig afgewerkt appartement aangeboden, inclusief keukenmeubilair en –toestellen, sanitaire toestellen, betegeling en vloerbekledingen (met uitzondering van schilderwerken, los meubilair en ingebouwde kasten).

Het bouwteam voorziet in de afwerking van alle woningen en streeft er naar mooie, hedendaagse en kwalitatieve materialen te gebruiken.

 

Troeven

Dit nieuwbouwproject, kent een hoop troeven:

  • Centraal gelegen
  • Een eigen woning voor een betaalbare prijs
  • Zeer goede bereikbaarheid
  • Nabij scholen, winkels en grootwarenhuizen
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Groene zones en een speeltuin